Kinderpagina

Nieske van der Kruk

 

E-mail: nieske@tweespraaklogopedie.nl

Telefoon: 06-44916811

Werkdagen Locatie
Dinsdag (mo) Ommen Guido de Bres
Dinsdag (mi) Beerzerveld C.B.S. de Schakel
Woensdag Ommen Jhr. van Nahuysstraat
Donderdag(mo) Ommen Jhr. van Nahuysstraat
Donderdag(mi) Bergentheim
Vrijdag Ommen (obs Het Palet)

 

Mijn naam is Nieske van der Kruk. Ik ben geboren en getogen in Ommen en heb gestudeerd in Groningen aan de Hanze Hogeschool. Hier heb ik in februari 2015 mijn diploma tot logopedist behaald. In mijn vierde jaar heb ik stage gelopen bij Linda en sindsdien krijg ik de kans om hier als logopedist te werken.

Ik wist al vroeg dat ik graag met mensen wilde werken. Wat ik precies wilde doen wist ik nog niet zo goed. Ik heb de opleiding tot onderwijsassistent gevolgd waar ik verschillende stages heb gelopen in het basisonderwijs. Toen op een van die stageplekken een logopedist langs kwam voor de kleuterscreening, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of ik een ochtend mee mocht kijken. Dit mocht en ik wist het toen heel zeker: dit is het allermooiste beroep! Tijdens mijn opleiding tot logopedist heb ik verschillende stages gelopen: een stage in een ziekenhuis in Stadskanaal, op het speciaal basisonderwijs (SBO) in Zwolle en in deze praktijk.

Om mijzelf te blijven ontwikkelen als logopedist neem ik deel aan de kwaliteitskring in Zwolle. Daarnaast heb ik onderstaande cursussen gevolgd:

  • Onderzoek en behandeling van kinderen met fonologische stoornissen (spraakproblemen).
  • Onderzoek en behandeling van kinderen met lees- en spellingsproblemen en dyslexie.