Kinderpagina

Linda Oosterlaar

 

E-mail: linda@tweespraaklogopedie.nl

Telefoon: 06-51101508

Werkdagen Locatie
Maandag Ommen (Jhr. van Nahuysstraat)
Dinsdag Bergentheim
Donderdag Ommen / Beerzerveld (scholen)

 

Mijn naam is Linda Oosterlaar. Ik woon in Ommen, samen met mijn vriend en ben de trotse moeder van twee prachtige meiden; Nienke en Lotte.

Na mijn opleiding tweetalig atheneum heb ik gekozen voor de vervolgopleiding Logopedie. Sinds 2006 ben ik gediplomeerd logopediste. Naast de ervaring die ik heb opgedaan binnen de vrije vestiging ben ik ook werkzaam geweest in het speciaal onderwijs. De ervaring die ik daar heb opgedaan met kinderen met een beperking en/of gedragsstoornis is erg waardevol. Mijn interesse voor lees- en spellingsproblemen is daar ook gegroeid.

Sinds januari 2009 werk ik met veel plezier als praktijkhoudster en allround logopediste. Ik ben gespecialiseerd in dyslexie en lees- en spellingsproblemen en verzorg ik o.a. de vergoede dyslexiebehandelingen in de praktijk. De samenwerking met medepraktijkhoudster Daniëlle Brunink heeft in 2012 vastere vormen gekregen en sinds die tijd zijn we samengegaan onder de naam ‘Tweespraak’.

Ik doe mijn werk met erg veel plezier. Elke dag is anders en een nieuwe uitdaging. Ik geniet van de momenten die ik met patiënten werk; zowel de behandelingen van kinderen als volwassenen geven mijn veel voldoening. Mijn rol als praktijkhoudster vervul ik met genot; het is prachtig om (samen met het team) continu te werken aan het verbeteren van de kwaliteit van de praktijk en om het beleid van de praktijk te bepalen.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen het vak volg ik regelmatig bij- en nascholingen. Ondertussen ben ik gespecialiseerd/ bijgeschoold in de volgende gebieden:

  • Oro-myofunctionele therapie (behandeling van afwijkend mondgedrag)
  • Communicatieve taaltherapie
  • Stemproblemen bij lezen, spreken en zingen bij volwassenen
  • Lees- en spellingsproblemen
  • Dyslexie in basis- en voortgezet onderwijs
  • Afasie (taalstoornis t.g.v. hersenletsel)
  • Dysfagie (slikstoornissen bij volwassenen)
  • Stotteren bij adolescenten en volwassenen