Kinderpagina

Klarine de Haan

 

E-mail: klarine@tweespraaklogopedie.nl

Telefoon: 06-45865952

Werkdagen Locatie
Maandag Den Ham; PCBS De Smithoek
Woensdag (mo) Den Ham; PCBS De Maten
Woensdag (mi) Den Ham; hoofdlocatie

 

 

Mijn naam is Klarine de Haan. In 2007 ben ik afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool   Windesheim in Zwolle. Tijdens mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan in het onderwijs, de vrijgevestigde praktijk en het verpleeghuis.

Na een aantal waarnemende functies in het speciaal en het regulier onderwijs ben ik in 2008 in de logopediepraktijk in Den Ham terecht gekomen als allround logopedist.  In 2013 heb  ik mij gespecialiseerd in dyslexie en behandel  ik ook kinderen die in aanmerking komen voor  de vergoede dyslexiezorg.

Naast mijn werkzaamheden binnen ‘Tweespraak’  ben ik als logopedist in dienst bij twee reguliere basisscholen. De combinatie school en praktijk is afwisselend en heeft als voordeel dat ik mijn ervaringen op school mee kan nemen in de praktijk en ervaringen uit de praktijk toe kan passen op school.

Om mijzelf te blijven ontwikkelen neem ik deel aan een kwaliteitskring in Hattem en aan een kwaliteitskring die zich specifiek richt op lees- en spellingsproblemen . Daarnaast verbreed ik mijn kennis door regelmatig bij- en nascholing te volgen. Cursussen die ik heb gevolgd zijn:

– OMFT (behandeling van afwijkend mondgedrag)
– Heesheid bij kinderen
– Ouderbegeleiding bij kinderen
– Mindmapping
– TOLK (methode voor taalstimulering)
– Dyslexie
– Logopedie en ademtherapie