Kinderpagina

Daniëlle Brunink

E-mail: danielle@tweespraaklogopedie.nl

Telefoon: 06-47872576

Werkdagen Locatie
Dinsdag Dedemsvaart; scholen
Donderdag Den Ham; scholen
Vrijdag Den Ham; scholen

Mijn naam is Daniëlle Brunink. Ik ben geboren en getogen  in Ommen en woon hier nog steeds met veel plezier. Ik woon samen met mijn partner Arnoud de Boer. Hij ontwikkelt webapplicaties en websites en draagt op dit gebied regelmatig een steentje bij binnen de praktijk. Samen zijn wij de trotse ouders van twee zonen en een dochter.

In 2006 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Logopedie te Zwolle en sinds 2007 heb ik mijn eigen praktijk. De combinatie van behandelen en de werkzaamheden rondom de praktijkvoering maken mijn werkweek erg afwisselend.

In 2009 heb ik mij gespecialiseerd tot dyslexiespecialist. Ik zie het als een uitdaging om in een netwerk met school, ouders en andere betrokkenen een goed werkend plan voor het kind op te stellen en uit te voeren.

De samenwerking met medepraktijkhoudster Linda Oosterlaar bestaat al lange tijd. We hebben gelijktijdig de opleiding Logopedie gevolgd en vanaf toen werken we al veel samen. Sinds 2012 hebben we onze samenwerking officieel gemaakt door samen verder te werken onder de naam ‘Tweespraak’. We houden elkaar scherp en vullen elkaar aan.

Ik heb verschillende cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Ik heb mij met name verder verdiept op het gebied van:

  • Stotteren bij oudere kinderen en volwassenen
  • Dyslexie (basisschoolleerlingen en leerlingen in het VO)
  • Lezen en spellen (José Schraven)