Kinderpagina

Taal

Komt de taal van uw kind maar niet op gang? Worden woorden of zinnen niet goed begrepen, kloppen de zinnen grammaticaal niet of lukt het niet om een verhaal duidelijk over te brengen? Dan kan Tweespraak helpen.

Ook bij taalproblemen bij volwassenen kan logopedie hulp bieden. Dit kan bijvoorbeeld veroorzaakt worden door een hersenbloeding of neurologische aandoening.

U of uw kind heeft moeite om op de juiste woorden te komen of de taal op de juiste manier te gebruiken. Tweespraak kan middels een onderzoek kijken waar het probleem ligt, zodat er naar een passende oplossing gezocht kan worden.

 “Mijn zoontje van bijna 2 jaar sprak nog niet. Bij Tweespraak heb ik geleerd hoe ik zijn taal extra kan stimuleren en nu merk ik dat hij plezier krijgt in het kletsen en dit ook steeds meer gaat doen!”

“Mijn dochter heeft veel moeite om haar gedachten en gevoelens te verwoorden. Ze leert nu om een verhaal te vertellen en de juiste zinnen en woorden te gebruiken. Ik zie haar zelfvertrouwen met de week groeien!”

“Ik ben directeur van een reclamebureau en was altijd gewend veel te spreken. Na een beroerte lukte het mij niet meer om mijn gedachten onder woorden te brengen. Ik was bang dat andere mensen mij dom zouden vinden. Bij logopedie heb ik veel oefeningen gekregen om weer gemakkelijker te spreken. Onbekenden merken vaak niks meer aan mijn spreken, alleen mensen uit mijn directe omgeving merken nog op dat ik wat moeilijker vertel.”