Kinderpagina

Ommen


Jhr. van Nahysstraat

Jhr. van Nahuysstraat 66
7731 ED Ommen

Logopedisten:
  Nieske van der Kruk

De praktijk is gevestigd in het gezondheidscentrum, waar ook het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), de GGD, diëtisten, orthopedagogen, kinderpsycholoog, het Rode Kruis, Carinova en de verloskundigen gevestigd zijn.

 

CBS Het Koloriet

Patrijsstraat 4
7731 ZL Ommen

Logopedist:

De praktijk heeft een dependance in CBS Het Koloriet. Ideaal voor leerlingen van de school, maar ook toegankelijk voor kinderen en volwassenen van buitenaf. Op deze locatie worden zowel de logopedische als dyslexie-behandelingen gegeven.  

 


CBS De Kardoen

Korenbloemstraat 2
7731 VW Ommen

Logopedist:

Gerlien Dunnink

 IMG_4488 De praktijk heeft een dependance in CBS De Kardoen. Ideaal voor leerlingen van de school, maar ook toegankelijk voor kinderen en volwassenen van buitenaf. Op deze locatie worden de logopedische behandelingen gegeven.  

 


GBS Guido de Brès

Sandbergstraat 14
7731 DG Ommen

Logopedisten:

 De praktijk heeft een dependance in GBS Guido de Brès. Ideaal voor leerlingen van de school, maar ook toegankelijk voor kinderen en volwassenen van buitenaf. Op deze locatie worden de logopedische behandelingen gegeven.

OBS Het Palet

Haarsweg 91
7731 HJ Ommen

Logopedist:

Nieske van der Kruk

IMG_4490 De praktijk heeft een dependance in OBS Het Palet. Ideaal voor leerlingen van de school, maar ook toegankelijk voor kinderen en volwassenen van buitenaf. Op deze locatie worden de logopedische behandelingen gegeven.