Kinderpagina

Kinderpagina – Lezen en spellen

 

Volg je bij ons behandeling voor dyslexie of voor het lezen en spellen dan heb je misschien huiswerk gekregen. Via deze pagina kun je direct aan de slag met je huiswerkopdrachten.
klankbord afbeelding
Interflits   Klankbord Woord bij plaatje  Alfabet Alfabet-II    Terug
Volg je bij ons behandeling voor dyslexie of voor lezen en spellen, dan heb je misschien als huiswerk gekregen om te oefenen met Interflits. Van je logopedist heb je dan een gebruikersnaam en wachtwoord gekregen. Met dit klankbord kan je heel goed dicteewoordjes van school oefenen. Zorg dat het geluid van je computer aan staat! De kinderen die bij ons in behandeling zijn kennen deze kleuren van de methode ‘Taal in blokjes’. Bekijk het plaatje en de woorden; klik op het juiste woord. Volg de letters van het alfabet en kijk welk figuur tevoorschijn komt. Ken jij het alfabet? Zoek de letter die op het vraagteken hoort.
 fototoestel flits 3  dyslexie 3 laptop spelletjes  logowt2
Woorden flitsen   Woorden lezen Bobo Woordkasteel  Doolhof   Woordentrainer  
Lees de woorden die worden geflitst en klik het juiste woord aan. Lees de woorden en klik het juiste plaatje aan met de muis. Help jij Bobo met lezen? Oefen taal en spelling in spelvorm. Hier kun je een spelletje doen en tegelijk oefenen met woorden en letters. Oefen het lezen van woorden. Vraag aan je logopedist welk niveau en welke snelheid jij het beste kan oefenen.

 

 

.